Feestelijke plaattaart van het Seizoen
Speciale feestelijke plaattaart van het seizoen, met rode bietjes en pruimen Nodig voor de bodem: - 70 gr (glutenvrije) havermout - 70 gr amandelmeel - 150 gr Griekse yoghurt of kokosyoghurt - 2 eieren - flinke snuf zout - verse Italiaanse kruiden: salie, rozemarijn, tijm - 2 el olijfolie Nodig voor de topping: - 2 rode bieten - 2 sjalotten of rode uien - 8 pruimen - rol zachte geitenkaas - verse Italiaanse kruiden - 2 tl honing - hand pecannoten - 1 el olijfolie of kokosolie Maken: - verwarm de oven voor op 180 graden - ris de blaadjes van de takjes tijm. Haal de blaadjes van de salie en de rozemarijn. Hak het geheel heel fijn.
Lees meerWekelijkse inspiratie?
Elke week deel ik op mijn WhatsApp kanaal informatie, tips en recepten, waarmee ik je probeer te inspireren tot een gezonde leefstijl. Wil je ook elke week dat gezonde stapje zetten? Natuurlijk kan je mij ook direct een vraag stellen.
Volg het kanaal